Τηλ.: 2111064400     Φαξ: 2106436374     Email: teayet@otenet.gr
Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού: 10.00 - 15.00

Ανακοίνωση περί μη αύξησης του πλαφόν ανώτατου μισθού.

Απόσπασμα πρακτικού Συνεδρίασης ΔΣ 9η/04-03-2019.   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου αποφάσισε ότι,  το αναφερόμενο στο άρθρο 25 παρ. 1 ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών, δεν θα μεταβληθεί και παραμένει στο ποσό των 5.860,80 €  όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα »

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ   Προσοχή, ο Κωδικός Ταχυπληρωμής (RFXXXX…) είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και να αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους μήνες χρήσης που εμφανίζονται στην Ειδοποίηση Πληρωμής Οφειλής. Σε διαφορετική

Διαβάστε περισσότερα »

Συστάσεις για την ορθή δήλωση εισφορών και χρήση Κωδικού Ταχυπληρωμής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Για τους εργοδότες που ανεβάζουν αρχεία εισφορών τύπου xml. Προσοχή, στην περίπτωση που δηλώνετε ασφαλισμένο, για τον οποίο δεν γνωρίζετε ή δεν είστε σίγουροι για τον ΑΜ, τότε θα πρέπει στο πεδίο ΑΜ του αρχείου

Διαβάστε περισσότερα »

Ηλεκτρονική διάθεση των βεβαιώσεων καταβληθεισών ατομικών εισφορών εργοδοτών.

Σας ενημερώνουμε ότι οι βεβαιώσεις καταβληθεισών ατομικών εισφορών εργοδοτών για το 2017, είναι διαθέσιμες στην καρτέλα «Ηλεκτρονικά Έγγραφα» στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής ενημέρωσης πολιτών OPUS, σύνδεσμος για την οποία βρίσκεται στην αρχική σελίδα του Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Τ. www.teayet.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ηλεκτρονική διάθεση των βεβαιώσεων συντάξεων για την εφορία.

Σας ενημερώνουμε ότι οι βεβαιώσεις συντάξεων για την εφορία είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στην παρακάτω σελίδα. (Κεντρική σελίδα → Συνταξιούχοι → Βεβαιώσεις Συντάξεων για την εφορία 2017) Η αναζήτηση γίνεται με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε.

Διαβάστε περισσότερα »

Διακοπή πληρωμής των οφειλόμενων εισφορών με τον παλαιό τρόπο.

Σας ενημερώνουμε ότι το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα OPUS του Ταμείου έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία και πλέον δεν θα γίνεται πληρωμή των οφειλόμενων εισφορών με τον παλαιό τρόπο, παρά μόνο με τον κωδικό πληρωμής που εξάγει το νέο σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα »

Έναρξη λειτουργίας νέου Πληροφοριακού Συστήματος OPUS.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από 16/1/2018, θα τεθεί σε λειτουργία το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα OPUS του Ταμείου.   Η δυνατότητα εισόδου με κλειδάριθμο θα ενεργοποιηθεί από 16/1/2018.   Παρακαλούμε δείτε την ανακοίνωση στο σχετικό αρχείο:

Διαβάστε περισσότερα »

Ηλεκτρονική διάθεση μηνιαίων βεβαιώσεων συντάξεων.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονικά μηνιαία βεβαίωση σύνταξης στην παρακάτω σελίδα. Αρχική σελίδα → Συνταξιούχοι →  Μηνιαία βεβαίωση σύνταξης Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε.

Διαβάστε περισσότερα »